top of page

Consulting

Vi har consulting-ekspertise innenfor en rekke spesialområder. Felles for våre konsulenter er lang fartstid og erfaring samt kompetanse fra øverste hylle.

Vil tilbyr consulting innen:
AI og maskinlæring

Vi har jobbet med AI og maskinlæring i mange forskjellige former de siste 6 årene og kan tilby markedsledende kompetanse for bedrifter som trenger hjelp med utforming og implementering av AI-strategi.

Teknologi og utviklingsprosjekter

Innenfor teknologi kan vi bistå med consulting i alle ledd av verdikjeden. Fra konsept, strategi, scope, implementering og QA til bærekraft og etikk - vi har konsulenter innen det meste som har med teknologi å gjøre.
 

Arkitektur og sikkerhet
Dette er et område vi opplever økt bevissthet rundt, mye på grunn av økende trusler både fra nasjonale og internasjonale aktører. I Etero er vi eksperter på å eliminere sikkerhetshull og trusler. Vi kan hjelpe med å utarbeide interne rutiner, samt avdekke og tette hull i eksisterende løsninger.
 

Merkevarestrategi
En merkevarestrategi som spiller på lag med teknologien man utnytter og implementerer er noe veldig mange slurver med og ikke skjønner verdien av full ut. Vi har sterk kompetanse innen det å fusjonere merkevarestrategi med teknologi og høste fordelene av dette.

Produktledelse

Produktledelse handler om mer enn bare lansering. Det er en kunst å forstå markedet, identifisere muligheter og skape løsninger som treffer målgruppen perfekt. Med Etero's dype kompetanse innen produktledelse kombinerer vi teknisk innsikt med markedsforståelse for å bringe dine produkter til topps i markedet. Ved å velge Etero sikrer du at dine produktideer ikke bare blir lansert, men også markedsledende løsninger som begeistrer kundene. 


Tjenestedesign

I en verden hvor kundeopplevelse regjerer, står tjenestedesign som en avgjørende faktor for suksess. Etero kombinerer innsikt og innovasjon for å skape tjenester som imøtekommer brukerens behov, forsterker merkevaren og driver vekst. Med Etero's ekspertise innen tjenestedesign, kan du forvente løsninger som er både brukervennlige og forretningsorienterte.


Entreprenørskap

Entreprenørskap handler om å se muligheter og tørre å gripe dem. Etero, med sin mangfoldige bakgrunn innen oppstartskultur og innovasjon, er din ideelle partner på denne reisen. Vi kombinerer lidenskap med praktisk erfaring, støtter visjonære ideer og gir verktøyene som trengs for å vokse fra konsept til konkret virkelighet.

Med Etero ved din side innen entreprenørskap, er horisonten ikke grensen – den er bare begynnelsen!Trykk på knappen under og ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat rundt dine consolting-behov

AI
Apper
Utvikling

bottom of page