top of page

Utvikling og Kunstig Intelligens

I en verden hvor teknologien utvikler seg raskere enn noen gang, er det viktig for virksomheter å være forberedt og oppdatert. Vi gir deg tilgang til den fremste ekspertisen innen apputvikling, systemutvikling og kunstig intelligens (AI).

Vi utvikler ikke bare sofistikerte løsninger - men sofistikerte opplevelser. 

Med vår dype forståelse og pragmatiske tilnærming til bruk av ny teknologi i våre skreddersydde løsninger leverer vi tjenester og produkter som resonnerer med dine brukere. 


Avanserte AI-løsninger

Vi har jobbet med AI lenge før det ble allemannseie gjennom ChatGPT. Vi kan tilby alt fra en 100% skreddersydd AI-løsning til lettere "pakker" som benytter seg av allerede utviklede løsninger.
Vi bistår med å utforme en AI-strategi og tilbyr også consulting-tjenester innen feltet.

 

Full Native og Hybrid Apputvikling

Om det er noen felt erfaring veier tungt er det innen systemutvikling, og kanskje spesielt innen apputvikling. Hvermannsen er vant til å bruke verdens beste apper på daglig basis og forventer kun det best også av din app. 

Etero har sikret seg verdensledende kompetanse innen apputvikling gjennom vår fusjon med Adept Mobile og kan dermed tilby skreddersydde apper i verdensklasse.

  

Systemutvikling

I en tid hvor systemer er hjertet i enhver virksomhet, garanterer vi løsninger som er robuste, skalerbare og sikre - klare til å møte fremtidens utfordringer. 

Vi er full stack og jobber bl.a. med teknologier som React, React Native, Angular, Xamarin, Flutter, .Net, Svelte, Firebase, Azure, Sharepoint etc.

Trykk på knappen under og ta kontakt i dag for en spennende prat om ditt neste prosjekt!

AI
Apper
Utvikling

bottom of page